



Event Program

Time	Duration	Session Content	Presenter
9.00 am	15 mins	Welcome and Outline of the Day	Wendy Thomson
9.15 am	45 mins	Session 1: Management of the Physical Asset: 1.1 Property Risks and Height Safety – landlord obligations 1.2 Understanding Commercial Property Building Assets	Lyndon Dale, AESC Bruce Doyle, AESC
10.00 am	15 minutes	Questions	
10.15 am	15 mins	Morning Tea	
10.30 am	45 mins	Session 2: Commercial Lease Administration, legal perspective Avoiding disputes – rights and responsibilities in retail leasing	Mark Schramm, Small Business Commission
11.15 am	15 mins	Questions	
11.30 am	45 mins	Session 3: Commercial Lease Administration – Insurance Understanding insurances – what you need to know	Anthony Ciancio, ADC Insurance Brokers
12.15 pm	15 mins	Questions	
12.30pm	1hour	Lunch break and networking at the Sandhurst Wintergarden Room Table Group Activity: Commercial Property Management Scenarios	
1.30 pm	50 mins	Presentation of the Table Group Activities – Commercial Property Management Scenarios Update on Solar Panel Installation Challenges	Ralph Herrmann Wendy Thomson Marni Lawson
2.20 pm	45 mins	Session 4: Working with Tenant Representatives What you need to know	Stefanie Frawley, Colliers
3.05 pm	15 mins	Questions	
3.20 pm	15 mins	Afternoon Tea	
3.35 pm	45 mins	Session 5: Health and Wellbeing Take control of your wellbeing in the workplace	Dr Johannes Maehrlein, Osteopath
4.20 pm	15 mins	Questions	
4.35 pm	15 mins	Conclusion and Summary of Day	Wendy Thomson