ANMF VIC Branch Occupational Health & Safety Conference Friday 27 October 2017

TIME	TOPIC
8:30am	Registration (30 mins)
9:00am	Official welcome (30 mins)
9:30am	RTW (60 mins)
10:30am	Morning Tea (20 minutes)
10:50am	Icebreaker video
11:00am	Organisational Culture (60 mins)
12:00pm	Obligations; Duty of care to staff vs patients (70 mins)
1:10pm	Lunch (40 minutes)
1:50pm	Icebreaker video
2:00pm	HSRs (40mins)
2:40pm	Occupational Violence & aggression (80 mins)\ Lessons from the coalface
4:00pm	Evaluations and Close