## The proven, the practical and the personal: work impacts on psychological health Friday 12 May 2017

TIME	TOPIC	SPEAKER
8:30am	Registration (30 mins)	
9:00am	Official welcome	
9:20am	Workplace bullying – What it is and what it isn't (90 mins)	Dr Moira Jenkins Founder and Director Aboto Pty Ltd
10:50am	Morning Tea (20 mins)	
11:10am	lcebreaker	Moira Jenkins
11:15am	Nurses and Midwives mental health – creating mentally health workplaces in healthcare (60mins)	Nick Arvanitis Head of Workplace research & resources Beyondblue
12:15am	lcebreaker	Moira Jenkins
12:20pm	World Changing (60 mins)	Sally Buchanan-Hagen Consumer Academic University of Melbourne's Centre for Psychiatric Nursing & Casual Academic Deakin University
1:20pm	Lunch (40 minutes)	
2:00pm	Fatigue (60mins)	Associate Professor Mark Howard Director Victorian Respiratory Support Service Institute for Breathing & Sleep Co- operative Research Centre for Alertness, Safety and Productivity Austin Health
3:00pm	lcebreaker	Moira Jenkins
3:05pm	Panel discussion - Case study	
4:30pm	Evaluations and Close	